torsdag, juli 9

I ♥ Drammen
Foto: IfraLahell
T og jeg har vært på bytur i dag. Deilig å komme seg en liten tur ut- selvom vi ble utsatt for et kjempe regnskyll. Blomstertorget i Drammen var dagens mission og vi fikk med oss to fine, kvaster hjem! Tittet i samme slengen innom en relativt nyåpnet interiør butikk- Tante Bruuns handelshus- hvor vi fant nok et Anouska teppe som mor bare MÅTTE ha! Også denne bagen da- morsom synes ihvertfall jeg! Why  NY, when you can  Drammen liksom?

6 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Bor du i Drammen?? Der er jo jeg fra...:)) Kommer fra Assiden jeg..

Lena

Tanita sa...

For en koselig blogg du har ! :)

Mykstart sa...

Så fin blogg du har! OG så kjempemorsomt å finne Mykstart på favorittlisten din! Jippi! Masse inspirerende bilder har du også, kjempefin. La meg sporenstreks opp som følger jeg! Vesten du hadde har strikket fra boken var superfin også. Kjempefine farger. Hmm lenge siden jeg har hatt noen strikkebilder i bloggen min.. er det greitt at jeg knabber et bilde og linker opp til deg?

ralfefarfars paradis sa...

Det teppet så bare helt nydelig ut! Flotte blomster du har fått tak i. Synes Drammen er en koselig by, særlig etter at de ordnet så fint ved elva.
Ha en fin kveld!

Heidi sa...

Oooh! Vilken snygg svart trappa.
Vi tänkte måla våran svart.
Nu ångrar jag mig lite att vi inte gjorde så.

Agneta sa...

Åh, den drammen-bagen var helt fantastisk. Jeg har en generell hangup på slike love-print. Flott blogg du har! Nå har jeg fått masse inspirasjon! Ha en flott helg.

socials