mandag, april 18

2 år!

Søt. Snill. Sta. Kosete. Grei. Raus. Skravlete. Motorsykkelgærn. Og sa jeg sta? Helga har vært så fin. Vi har feiret den store jenta vår, sammen med gode venner og familie. Kaker, pikekyss, pølser i lompe,en mislykket marsipankake og mange ballonger. Hello Kitty Duploen ble årets bursdag hit og lille frøkna stod i flere timer og snakket med de små figurene etter gjestene hadde gått. Mammahjertet smilte og gråt om hverandre. Superstolt!

Nå nærmer det seg påskeferie- noe som innebærer dukkehus oppussing, hagearbeid, lammelår, påskeegg og forhåpentligvis masse sol!

God kveld til alle som titter innom!
:) IfraLahell

14 kommentarer:

Den gode feen sa...

Gratulerer så masse med den store dagen til den nydelege finingen! 2 årsdag er stas vettu, og Hello Kitty trur eg er ein hit hjå både store og små jenter :) Herleg innlegg til å bli glad av! Diger klem og god påske til deg og dine ;)

Unknown sa...

Gratulerer så mye med den store dagen=)

soisses-dasleben sa...

beautiful girl - congrats :) i wish you all the best.

dani

Anne sa...

Så koselige bilder!!! Hello Kitty er tingen for disse småfrøknene! Jeg har kjøpt Hello Kitty lekeservice i dag, som skal være bursdagsgave til min yngste datter, snart 3 år, også forholdsvis sta!!!

Minmill sa...

Gratulerer så mye med dagen til den lille snuppa di. 2 år er en herlig alder. Da synes jeg ungene er på sitt aller skjønneste. Bare nyt det. God påske til deg og dine. Her blir det blandingspåske, litt by og litt fjell.

Pia sa...

Gratulerer så mye med en skjønn toåring!

thea.e sa...

For et herlig navn. Og ei nydelig jente:)

Fru Fly * Heidi sa...

Gratulerer så mye med 2 års dagen!:) For en skjønn liten jubilant- og herlig å høre gleden over gaven. Hello Kitty er en superhit her i huset også... (til mors store fortvilelse i blant;). Ha en strålende påske! Klem

Hokusfiliokus sa...

Gratulerer med vel overstått 2 års dag til din lille skjønne frøken. Nydelige bilder og god påske til deg og dine.

linn sa...

gratulera så mykje til den fine jenta!

her nærmar det seg 3 års dag,
skrekk og gru!
og glede ;O)

tida går utruleg fort,
og så skjer det så mykje på eitt år

ønsker deg gode påskedagar saman med dine fine

-klem

MiaNostalgia sa...

Gratulerer så masse med dagen til den søte lille frøkna di. Fine bilder og koselig innlegg som rører et annet mammahjerte. Gratulerer så mye med åpmingen av Småting-butikken også! Jeg må definitift ta en tur innom der en dag. Lurer bare ¨på hvor i Oslo den ligger... :-) God påske til deg!

Jikkes sa...

Congratulations sweet little girl!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials